top of page

En slags CLIFFHANGER


Det är tydligen äpplets dag idag. Därav denna bild som jag grävt fram ur arkivet :). Så låt dig frestas av det och gå och ät ett äpple eller baka en paj. Eller bestäm dig för att gå en kurs, kunskapens äpple, du vet ;) Hos mig, till exempel. Bara som ett tips.

Det finns fortfarande tre platser kvar på kursen Golden Anatomy den 6 oktober i Sundsvall. Och inom kort spräcker jag pinjatan och släpper fler datum och kurser med olika övningar i höst. Det blir troligen en helgkurs i Stockholm i november, en eller två helger i Sundsvall och dessutom en variant på kvällskurs i Sundsvall. Så håll utkik! :) (Äppelbilden kommer från en kurs i ”mini-art”. I den tillverkar vi åtta mindre bilder som kan användas som gratulationskort, symbolkort eller varför någon form av personliga tarotkort).

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page