Vill du gå kurs?

kurser 2022

Självporträtt med ditt kraftdjur
18 april 

I min ateljé i Svartvik, Sundsvall.

Kl 10-16. Material och fika ingår.

Pris: 1260 kr, varav anmälningsavgift 500 kr.

Du kan välja att kombinera med en grundkurs och få rabatterat pris, två kurser för 2 100 kr.

Anmäl dig till victoria.engholm@gmail.com, ange ditt namn och datum på kursen.

Personlig tarotlek
Onsdagar 5 ggr med början den 9 mars 

I min ateljé i Svartvik, Sundsvall.

Kl 18-21. Visst material ingår.

Obs! Endast en mindre grupp, max sex personer.

Pris: 1900 kr, varav anmälningsavgift 500 kr.

Anmäl dig till victoria.engholm@gmail.com, ange ditt namn och datum på kursen.

 

Har du några frågor om någon av kurserna, hör gärna av dig till min mejladress!

 

Sommar kurs 2022

Vecka 35 håller är jag en hel vecka på Gotland och håller kurs, mat och boende på plats. Läs mer om den kursen här!

 

Alla kan!

För att delta i mina kurser behöver du inte ha några direkta förkunskaper, däremot en brinnande längtan efter att återupprätta kontakten med ditt lustfyllda skapande. Jag lär ut enkla tekniker som kan få vem som helst att göra hur underbara bilder som helst. Fokus ligger dock inte på den färdiga bilden, utan på själva processen. Att skapa är en helande aktivitet med den härliga bonusen att man har roligt under tiden, och jag lovar – övningarna kommer att göra så att du släpper rädslan för det vita papperet, gör den inre kritikern arbetslös och får dig att förlora greppet om tiden. Vissa av kurserna inleds dessutom med sköna yogapass.
 

Ha kursen hemma hos dig

Kurserna lägger jag ut här på bloggen när jag har inbokade datum, men du kan också välja att ha kurs på hemmaplan. För om du är sugen på att gå en kurs hos mig i art journaling men inte kan delta i mina ordinarie kurser så kan du dra ihop ett gäng så kommer jag hem till dig och håller kurs. Jag kan även tänka mig att resa en bit om vi kommer överens om resekostnader. På kursen bör det vara minst fem deltagare och du måste förstås ha tillräckligt med utrymme (stort bord) så att vi alla får plats att breda ut oss. Innan kursen bestämmer vi vilken typ av övning/övningar ni vill jobba med.

Du kan också boka en liten minikurs för speciella tillfällen – som till exempel  en möhippa, vänskapsaktivitet eller firande av annat slag. Ett kul sätt att göra något tillsammans.  Läs mer om hemma-hos-kurserna

Kostnad och avbokningsregler

Kurserna har olika priser, beroende på längd och innehåll och eventuell resa. En helgkurs kostar mellan 1200 - 3 000 kronor per person beroende på vilken kurs det är, och om det är en eller två dagar. För sällskap som bokar hel kurs tillsammans lämnas offert. Jag kan också erbjuda kortare kurser på 3-5 timmar. Hör gärna av dig med en prisförfrågan.

Anmälan är bindande, men kan överlåtas åt en annan person ifall du skulle få förhinder. Avbokning ska alltid ske skriftligt. Avbokar du
din kursplats tidigare än 4 veckor före kursstart debiteras ingen kursavgift. Om du däremot avbokar 4 – 2 veckor före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning 2 – 0 veckor före kursstart debiteras 100% av kursavgiften.
Får du förhinder precis innan kursstarten debiteras du alltså, men  är välkommen att gå kursen vid ett senare tillfälle i mån av plats utan ytterligare kostnad.

kossor.jpg
deerangel.jpg
darkforest.jpg
Untitled
tuppguld.jpg

Missa inga erbjudanden eller uppdateringar – gå med i sändlistan.