top of page

KUL på kurs i majHar du någon du skulle vilja göra ett porträtt av, kanske dig själv, någon kär person eller kanske rent av en kändis du beundrar – häng med på kursen i maj så visar jag dig hur du på ett enkelt sätt med tips och trix kan göra ett personligt och roligt OCH porträttlikt porträtt. Det är så himla kul att se bilden växa fram och ta form.


Vid slutet av dagen har du ett litet verk som du faktiskt är stolt över och kan ta hem och hänga på väggen eller kanske rent av ge bort i present. Teknikerna vi använder, en blandning av mixed media och collage, är superenkla och du behöver inte ha några förkunskaper. Dag 2, på söndagen, fortsätter vi med en annan typ av bild där vi använder en lite annan collageteknik, se bilden längs ned. Du kan välja att gå en eller båda dagarna.


(Bor du i Sundsvallsområdet kanske du känner igen de två kvinnorna jag porträtterat här ovan, det är två kända krögarprofiler som driver de populära restaurangerna En liten krog, En liten sjökrog och En liten lokal. Det är sådana porträtt vi ska ägna oss åt den här lördagen i maj.)

Lördagen den 20 maj (fullbokad)

Lördagen den 20 maj blir det porträtt. Vi håller till i min ateljé i Svartvik, en mil söder om Sundsvall, Svartviksvägen 22, vid Svartviks herrgård.


Du kommer att behöva ha med dig visst material själv, som en svartvit utskrift av den du vill porträttera, samt egna penslar för akryl i lite olika storlekar (cirka 4-10) och former (runda och platta).


Fråga mig om du är osäker på vilka penslar du behöver. Jag har också några lånepenslar om det skulle knipa.

Jag bjuder på fika men du behöver ta med egen lunch. Det finns ett litet kök med kylskåp och mikro. Parkering finns. Det går också bussar, buss 120, från Sundsvall till Svartvik.

Vi börjar klockan 10.00 och håller på fram, till cirka 17.00.


Pris: 1 260 kr inklusive fika och material. Priset gäller för privatpersoner, för företag tillkommer moms. Väljer du att gå båda dagarna betalar du endast 2 000 kronor för båda dagarna.


Söndagen den 21 maj (få platser kvar!)

För dig som är nyfiken på att lära dig mer så provar vi på att göra en annan typ av bild under söndagen. Du kan förstås välja att bara gå söndagen också.

Den här dagen kommer vi att jobba med collage på ett annat sätt än på lördagen, som du ser här intill. Jag gillar ju att namnge mina övningar så jag kallar den här för silhuettcollage tills vidare :) Inte heller denna dag behövs några förkunskaper. Det här fixar vi lätt som en plätt!


Samma pris och tider gäller under söndagen som under lördagen, och glöm inte att du kan köpa båda kurserna till fördelaktiga priset 2000 kronor och riktigt maxa din helg med kreativitet och skoj.


Så längtar du efter att göra något annat och kanske prova på något nytt, eller bara få en kick att komma igång – kom på kurs! Behållningen är så mycket mer än en bild, glädje och tillfredställelse är två härliga känslor som ofrånkomligen följer i dess spår. Och var inte orolig för att det ska vara för svårt, eller för att drabbas av prestationsångest – ingen fara! Jag guidar dig steg för steg så du kommer aldrig att hänga löst!


Anmälan

Du anmäler dig genom att mejla mig på victoria@gloriavictoria.se . Ange namn och vilken kurs du vill gå. När du fått en bekräftelse av mig på att det finns platser kvar så betalar du in anmälningsavgiften på 500 kr. Då är din plats garanterad. Anmälningsavgiften dras förstås av den totala summan som du betalar in senast dagen innan kursen.


Teaser: Sommarkurs på Gotland

Redan nu kan jag också avslöja att det kommer att bli en repris på den härliga kursveckan vi hade på Gotland i somras. Den här gången har jag bokat huset vecka 35, så kolla kalendern och planera semestern redan nu om du är sugen på en kreativ vecka på den magiska ön. Som förra gången blir det förstås underbar mat och dryck och vacker miljö och havsbad vareviga dag, för den som vill. Men om detta återkommer jag längre fram.
Comentarios


senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page