top of page

Aktiviteter för företag

Om det är dags att prova något nytt att göra tillsammans på er arbetsplats, boka in en kort och rolig kurs i enkelt bildskapande. Perfekt att bryta av konferensen eller avdelningsdagen med. Utmaning, skratt och fina resultat utlovas. 
banner_hemsidan.jpg

Kuliga kurser för medarbetarna

Personliga personalporträtt 

Fira jubilaren med konst

Gör något annorlunda och roligt – skapa bilder tillsammans ett par timmar eller kanske en hel dag. Jag guidar – ni följer.

Skapa tillsammans

Vill du engagera dina medarbetare en rolig aktivitet under en konferens, avdelningsdag, kick off eller vad det nu kan vara så har jag fint erbjudande. Under en workshop lär jag er att göra fina, knasiga och kreativa collage. Jag guidar steg för steg och ger er enkla uppgifter som alla klarar av att göra, ingen erfarenhet av att teckna eller måla behövs. 

 

​Att skapa tillsammans är en upplyftande sysselsättning som för med sig många skratt och en avslappnad stämning. Perfekt för att bryta av många timmar av långa möten, föreläsningar eller utbildning. Med den här metoden finns ingen plats för prestation eller press, istället handlar det om att få vila en stund i en kreativ bubbla och glädjas åt och förvånas över vad vi förmår skapa med enkla medel. 

 
​Alternativ

Vid en tvåtimmars kurs jobbar vi med enklare collage. Du kan också välja en 5-timmarskurs eller en hel dag, om det passar bättre. Eller varför inte låta personalgruppen jobba med till exempel egna självporträtt eller ett så kallat fabeldjur?  Fråga mig gärna efter bildexempel om du är nyfiken.

 
​Pris och plats

Minst fem och max tio personer per grupp.

Material ingår i priset, moms och ev reseersättning tillkommer. Jag kan också ta emot er i min egen ateljé i Svartvik, Sundsvall. 

Pris från 5 000 kr. Hör gärna av dig med en prisförfrågan.

Stick ut med era personalporträtt och låt de vara extra personliga. Kanske något för kunden att le åt medan de väntar i foajén. Ni beställer, jag utför. 

 
Våga sticka ut

Det finns många sätt att presentera sin personal. Foton i halvprofil i alla ära, men varför inte sticka ut lite grand och låta personalporträtten avspegla såväl deras individuella personligheter som företagets anda? 

 

​Jag gör porträtt i en mixed media- och collageteknik som ger det där lilla extra, det som gör att folk stannar upp och tittar en gång till. Personliga detaljer, färger och mönster kan ge en både inbjudande och inspirerande upplevelse till dina kunder.  

​Med utgångspunkt från fotografier, några korta enkätfrågor alternativt en liten intervju, så skapar jag analoga, livfulla porträtt av dig och/eller dina medarbetare.

Storlek och pris

Cirka 25x 35 centimeter
Pris på färdiga original 3 000 kr

​Gör egna porträtt

Om ni vill göra det ännu personligare – boka en självporträttskurs och låt var och en göra sitt eget porträtt. Jag guidar steg för steg och hjälper er på vägen mot ett alldeles eget självporträtt. Ett annorlunda sätt att slå två flugor i en smäll – både en rolig och kreativ dag tillsammmans och ett porträttgalleri till kontoret/ arbetsplatsen. 

De där evinnerliga presentkorten börjar bli rätt uttjatade. Visa uppskattning med ett originalkonstverk istället.

En personligare gåva

Har någon av dina medarbetare gift sig? Gått i pension? Eller fyller hen kanske jämt? Oavsett anledningen till firandet – ett personligt konstverk är alltid en uppskattad gåva. Jag tar emot beställningar på bilder till jubilarer. Kanske ett porträtt på personen i fråga, eller rent av på bröllopsparet, eller någon annan typ av bild som knyter an till personlighet eller intressen.

 

Det går förstås också bra att välja från redan färdiga verk - det kanske redan finns något som passar perfekt! 

 

De bilder jag gör, även beställningar, gör jag oftast i den mixed media-teknik som du ser exempel på här på min sida. Min stil kan jag inte tvätta bort, så den kommer på köpet!

Priser från 500 kr och uppåt, beroende på storlek och tidsåtgång. 

Titta gärna in i galleriet för att se exempel på bilder.

bottom of page