Webbkurs: Svartvita djur

I den här korta webbkursen (cirka 1,5 timme) visar jag steg för steg hur du ska göra en sådan här bild. Du får också en lista på material du behöver samt nedskrivna steg-för-steg-instruktioner.

 

Kursen kostar 149 kronor under januari och februari 2021, ett introduktionspris som kommer att upphöra den 1 mars. Därfefter kostar kursen 298 kr. Du har tillgång till kursmaterialet året ut (2021).

Kursmaterialet består av tre filmer på cirka 20-30 minuter vardera. Där visar jag ”hands on” och berättar exakt hur du ska göra. Du får också en pdf att ladda ned och skriva ut som ett stöd vis sidan av.

 

För att ta del av kursen, anmäl dig via den rosa länken nedan. Du får då ett mejl med inbetalningsuppgift och när du sedan betalat får du en länk och ett lösenord till den förinspelade kursen. Har du några frågor kring detta, eller om något problem skulle uppstå, är det bara att höra av dig till mig på victoria.engholm@gmail.com.

 

Ja, kul! Jag vill ha kursen Svartvita djur!

Om du har problem med länken, skriv bara i ett mejl till victoria.engholm@gmail.com att du vill beställa kursen.

Så här säger några av mina deltagare om kursen:

”Vilken otroligt pedagogisk och inspirerande kurs! Tack! Kunde inte hålla mig utan var tvungen att titta direkt. Måste nog skaffa lite schabloner, annars har jag det mesta. Har tragglat med att försöka lära mig akvarell i ett år nu. Svårt! Ser fram emot att prova mixed media! ”

Lena Lorentzen

 

Jättekul. Bra att se hur du jobbar, det blir ju mer fokus på det nu än när man tittar lite då och då IRL. Bra med en uppfräschning av teknik och att det var i tre steg var också bra. Lagom långa sekvenser. Vilken toppenidé i dessa tider

Anna Maxén

TACK för inspirerande filmer!! Så pedagogiska och bra presenterat. Ska bli kul att prova själv !

Susanne Hallberg

Vi tycker det fungerar bra med förinspelade lektioner, filmerna var bra redigerade. Det var även toppen med en sammanfattning i pdf. Kanske variation i bakgrundsmusiken för ökad inspiration ;-)

Michael Nordström

Ja, kul! Jag vill också ha kursen Svartvita djur!

Om du har problem med länken, skriv bara i ett mejl till victoria.engholm@gmail.com att du vill beställa kursen.

 

(Jag ber dig respektera att den länk du får är personlig och ska inte delas vidare. Inkomster från mina kurser är en förutsättning för att jag ska kunna fortsätta hålla dem.)

© 2023 by Glorify. Proudly created with Wix.com