En slags CLIFFHANGER

25 Sep 2018

Det är tydligen äpplets dag idag. Därav denna bild som jag grävt fram ur arkivet :). Så låt dig frestas av det och gå och ät ett äpple eller baka en paj. Eller bestäm dig för att gå en kurs, kunskapens äpple, du vet ;) Hos mig, till exempel. Bara som ett tips.

 

Det finns fortfarande tre platser kvar på kursen Golden Anatomy den 6 oktober i Sundsvall. Och inom kort spräcker jag pinjatan och släpper fler datum och kurser med olika övningar i höst. Det blir troligen en helgkurs i Stockholm i november, en eller två helger i Sundsvall och dessutom en variant på kvällskurs i Sundsvall. Så håll utkik! :)

(Äppelbilden kommer från en kurs i ”mini-art”. I den tillverkar vi åtta mindre bilder som kan användas som gratulationskort, symbolkort eller varför någon form av personliga tarotkort).

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv