top of page

Save the KURSDATE

Tjoho! Nu har jag bokat in tre olika kurstillfällen under hösten. Alla kurser passar både nybörjare och så kallade fortsättare, men de som har gått mina tidigare kurser bör kolla innehållet i respektive kurs först, om ni skulle vilja gå. Annars riskerar ni att få göra samma kursövningar igen :) Kurserna kommer att hållas i Tors lokal, på norra Alnö utanför Sundsvall, den 17-18 september, den 8-9 oktober samt den 29-30 oktober. Under septemberkursen planerar jag att dela med mig av övningarna ”Pimpa ett bokuppslag” och ”Självporträtt”, så ni som är intresserade av en fortsättning behöver ju inte gå just den. De övriga två kurserna blir det andra övningar, exakt vad åter kommer jag till senare – jag håller fortfarande på att fila på dem. Minst en av kurserna kommer att inledas med ett skönt kundaliniyogapass varje morgon som stimulerar kreativiteten. Yogalärare är Simone Högberg från Yogastudion i Sundsvall.

Normalpris för mina kurser, om det inte är några extravaganser, är 1 450 kr inklusive allt material och fika. Kursen spänner över en helg. De kurser som har yoga på schemat kostar 1650 kronor. Väldigt mycket mervärde för en liten extra slant.

• Vill du redan nu paxa ett datum kan du göra det här. Anmälan är inte bindande men jag kommer att återkomma till dig med mer information om övningar och pris så fort allt är spikat. Glöm inte skriva vilket datum du är intresserad av samt ange ditt namn och e-postadress.

Om Alnö

Tors lokal är typ Sveriges, eller åtminstone Medelpads äldsta samlingslokal och den ligger ljuvligt intill hagar och hav, 1,6 mil utanför Sundsvall. Ön som den ligger på, Alnö, är en gammal vulkan med speciell energi, världsunika bergarter och magiska källor.

Om mig

Jag som håller i kurserna heter Victoria Engholm och bor på Alnö. Jag jobbar som skribent och deltidskonstnär och är utbildad bildtolkare. Jag fick nys om art journaling-metoden för snart två år sedan och slogs av vilken perfekt kombination den är av bildtolkning/bildterapi och konstutövande. Ett frö började gro och på den vägen är det....:) Har du några frågor, tveka inte att höra av dig till mig på victoria.engholm@gmail.com

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page