För att delta i mina helgkurser behöver du inte ha några direkta förkunskaper, däremot en brinnande längtan efter att återupprätta kontakten med ditt lustfyllda skapande. Jag lär ut enkla tekniker som kan få vem som helst att göra hur underbara bilder som helst. Fokus ligger dock inte på den färdiga bilden, utan på själva processen. Att skapa är en helande aktivitet med den härliga bonusen att man har roligt under tiden, och jag lovar – övningarna kommer att göra så att du släpper rädslan för det vita papperet, gör den inre kritikern arbetslös och får dig att förlora greppet om tiden. Vissa av kurserna inleds dessutom med sköna yogapass om mornarna.


Även om alla kan delta i alla kurser, så delar jag upp dem i två olika svårighetsgrader – steg 1 och steg 2. Detta för att jag har upptäckt att vissa övningar kan vara lite svårare att få grepp om om man inte har målat förut. Så där får du avgöra lite själv hur pass mycket du vill utmana dig.

Kostnad

Mellan 1 500 - 2 000 kronor kostar kalaset, beroende på vilken kurs det är och om material och yoga ingår eller inte.

Här kan du läsa mer om de närmast kommande kurserna:

• 17-18 september 2016, steg 1, med yoga 4 PLATSER KVAR!

• 8-9 oktober 2016, steg 2, utan yoga FULLBOKAD!

 

• 29-30 oktober, steg 2, med yoga 3 PLATSER KVAR!

 

Om mig

Jag heter Victoria Engholm och bor på Alnö. Jag jobbar som skribent och deltidskonstnär och är utbildad bildtolkare. Jag fick nys om art journaling-metoden för snart två år sedan och slogs av vilken perfekt kombination den är av bildtolkning/bildterapi och konstutövande. Ett frö började gro och på den vägen är det....:)

 

Kurser i art journaling