En slags CLIFFHANGER

25 Sep 2018

Det är tydligen äpplets dag idag. Därav denna bild som jag grävt fram ur arkivet :). Så låt dig frestas av det och gå och ät ett äpple eller baka en paj. Eller bestäm dig för att gå en kurs, kunskapens äpple, du vet ;) Hos mig, till exempel. Bara som ett tips.

 

Det finns fortfarande tre platser kvar på kursen Golden Anatomy den 6 oktober i Sundsvall. Och inom kort spräcker jag pinjatan och släpper fler datum och kurser med olika övningar i höst. Det blir troligen en helgkurs i Stockholm i november, en eller två helger i Sundsvall och dessutom en variant på kvällskurs i Sundsvall. Så håll utkik! :)

(Äppelbilden kommer från en kurs i ”mini-art”. I den tillverkar vi åtta mindre bilder som kan användas som gratulationskort, symbolkort eller varför någon form av personliga tarotkort).

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

November 21, 2019

October 30, 2019

Please reload

arkiv   

Please reload

Please reload

© 2023 by Glorify. Proudly created with Wix.com