top of page

Sol, bad och KURS


Under sommaren är jag beroende av bad. Och då snackar jag inte ett litet dopp nu och då, utan helst varje dag. Eller ännu hellre, flera dopp varje dag. Och alla typer av naturbad, från strömmande bäckar och djupa skogstjärnar till stora, kalla hav. Pool räknas inte. Faktum är att jag har vaknat kallsvettig med bultande hjärta av mardrömmar som kretsar kring att hela sommaren har gått utan att jag lyckats bada en enda gång. Hu! Det är på något sätt som att jag tankar där i vattnet, och ju mer jag tankar desto bättre klarar jag den långa, mörka vintern.


Kurser i sommar

Men! Det finns förstås annat jag också kan tänka mig att göra. Bilder förstås! Det är också en slags tankning, att gå in i den där bubblan och glömma tid och rum. Och är du det minsta lik mig så kanske du också längtar efter det. För dig kommer jag därför att hålla ett par endagarskurser nu i sommar, i Svartvik, Sundsvall. Så att du (eller jag ;) hinner bada också.


Kursen i Frankrike i oktober är nu nästan fullbokad, endast två platser finns kvar. Jjihoo!


Tema porträtt/självporträtt.


Onsdagen den 4 augusti

kl 10-16

Jag lär ut enkla mixed mediatekniker. Vi kommer att jobba med collage, schablonteknik och akrylfärg, samt olika pennor och kritor. Du behöver inte ha några förkunskaper. Tema porträtt alternativt självporträtt.

Pris: 1 260 kr inklusive material och fika

(för företag tillkommer moms)

När du betalat anmälningsavgiften på 500 kr är din plats bokad.


Ange ditt namn och vilken kurs du vill gå i anmälan. Efter mottagen anmälan så skickar jag dig bekräftelse och inbetalningsuppgifter.
Tema GULD

Lördagen den 21 augusti

kl 10-16

Jag lär ut enkla mixed mediatekniker. Vi kommer att jobba med collage, schablonteknik och akrylfärg, samt guldfärg som vi ”förgyller” vår bild med. Lite guld kan lyfta nästan vad som helst till oanande höjder :)

Du behöver inte ha några förkunskaper.

Pris: 1 260 kr inklusive material och fika (för företag tillkommer moms). När du betalat anmälningsavgiften på 500 kr är din plats bokad.

Ange ditt namn och vilken kurs du vill gå i anmälan. Efter mottagen anmälan så skickar jag dig bekräftelse och inbetalningsuppgifter.
Och just det! Bilden längst upp är en variant som jag kallar kalenderkonst.

Varför den heter så kan du läsa i det här inlägget. Jag höll nyss en kurs för personalen på en förskola i just den övningen och de gjorde såå fina bilder. Kika i kursgalleriet så får du se!

Comments


senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page