top of page

ny sida, ny BÖRJAN


Allt har ett slut, eller i alla fall en förvandling, och nu är det dags för min bloggsida att förändras. Jag har därför gjort en helt ny sida, som är mer av en hemsida än blogg, men jag kommer eventuellt att fortsätta blogga där också, om jag bara får till funktionen. Adressen kommer att vara nästan densamma, det är bara de två sista bokstäverna som ändras. Du kan gå in och kika redan nu om du vill, på gloriavictoria.se. Den här sidan kommer dock att ligga kvar några månader tills abonnemanget upphör i slutet av året. Det innebär bland annat att webbkursen svartvita djur stänger ned vid årsskiftet.


Med den nya sidan kommer också en liten annan inriktning, åtminstone under en tid, för man ska aldrig säga aldrig. Förändringen ligger i att jag pausar mina öppna kurser ett tag. Jag kommer alltså inte att lägga upp några kurser för hösten. Jag har lite annat att stå i för tillfället. Så kursen på Gotland i slutet av augusti blir den sista på ett tag.


Så till något helt annat – om du bor eller befinner dig i Sundsvallstrakten den 24 september så är du välkommen på en konststafett i Svartvik som jag är med och arrangerar. Den kan du läsa mer om i Konstnärsuppropet på SV-ARTs Facebooksida. Mer information om evenemanget läggs upp där snart. Det är också mig du ska mejla om du är intresserad av att ställa upp i stafetten med dina konstverk. Häng på vetja :)

Σχόλια


senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page