top of page

KURSER i vår


Nu är det dags att damma av penslarna! Jag har planerat in tre kurstillfällen i vår. Det är endags-kurser, så du kan välja att gå en dag, eller om du vill, två eller tre. Vi kommer att hålla till i min ateljé i Svartvik, vid Svartviks Herrgård i Sundsvall. Jag kommer att lägga upp dagarna så att vi arbetar med olika slags övningar och bilder vid de tre tillfällena, på så sätt kan du som verkligen vill suga i dig nya metoder och sätt att tänka få ditt lystmäte :) Vid ett tillfälle kommer vi att jobba mycket med schabloner, vid ett annat fokuserar vi på collage och vid det tredje tillfället tänkte jag att vi ska ge oss på porträtt. Där finns det båda enkla och lite svårare sätt att jobba så det kommer att bli spännande.

Du behöver inte ha några förkunskaper, men har du det så går det lika bra. Jag tar fram olika övningar som passar alla och guidar sedan steg-för-steg. Material finns på plats, det enda du egentligen behöver tänka på att ha med dig är en lunchlåda och kanske något bekvämt att ha på fötterna.

Mixed media-teknikerna som jag lär ut bygger på lekfullhet och lust. Det finns egentligen inga regler och vi experimenterar med olika material i samma bild – collage, schabloner, akrylfärg, olika sorters pennor och kritor.

Pris

Kostnad för en dag, inklusive moms, material, kaffe och té är 1100 kr. Bokar du in två dagar blir dagspriset rabatterat och du betalar 1 900 kr.

För tre dagar får du ytterligare rabatt och betalar 2 550 kr.

Tillfällen: Lördagen den 7 mars 2020 (fokus schablon)

Lördagen den 21 mars 2020 (fokus collage) Lördagen den 4 april 2020 (fokus porträtt)

Kursen ges för mellan 5 och 10 deltagare.

(om du har problem med länken, anmäl dig till victoria.engholm@gmail.com) Om du hellre vill ringa in din anmälan kan du göra det på 070-525 40 08.

Om ateljén

Ateljén i Svartvik ligger i ett gammalt trähus, en flygelbyggnad till herrgården, i kulturminnesmärkta Svartvik. Här finns kök med micro och spisplatta och toalett. Det är Sundsvalls kommun som hyr ut lokalerna och vi konstnärer som håller till där kallar oss för SV-ART. Du kan läsa mer om oss på vår FB-sida. Om somrarna har vi öppet hus flera dagar i veckan och gratis prova-på-workshops för stora och små. Då finns också ett fik öppet som säljer hembakat fikabröd och lite annat smått och gott. På vardagarna har omtyckta restaurangen i Svartviks herrgård öppet för luncher.

Hitta hit Svartviks Industriminne (och herrgård) ligger cirka en mil söder om Sundsvall. Det finns gott om parkering på området. Har du inte bil så går det bussar från Sundsvalls busstation (bussturlista)

Kliv av vid Svartviks Herrgård. Ateljén ligger i herrgårdens norra flygel.

Pst! Det finns fortfarande plaster kvar på kursen i Frankrike i maj, i underbara Peyriac de Mer! Ta reda på mer om den här, vill du ha restips eller ressällskap hör av dig till mig, så kan jag berätta hur jag reser.

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page