top of page

NYTT om kursen i Frankrike

OBS! Kursen flyttad till september 2020. Kursen i Frankrike har förlängts med en dag, priset har dock inte förändrats, varken för kursen eller boendepaketet. Nytt kursdatum är alltså 18-23 maj. Det beror på att Ryan Air har ställt in sina flygningar till Bezier i Frankrike och de alternativ som finns innebär längre restid. Därför har vi lagt till en dag så att ni som är med på kursen hinner vara med på den och resa utan stress. Skillnaden blir att lördagen blir en resdag, dessförinnan har vi hunnit med kurs även på lördagen. Nu blir det ändå fyra, härliga kursdagar tack vare att vi lagt ankomstdagen till måndag.

Ny uppdatering 28 mars 2020.

PÅ grund av Corona har det blivit ytterligare ändringar, nu är kursen flyttad till den 12-17 september. Läs mer på länken nedan.

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page