top of page

Vänd dig SJÄLV ut och in


Det blir en kurs till innan jul. Det är ”experiment”-kursen ” The Inner Circle” den 8-9 december, då vi kommer att jobba med andra typer av övningar än vad jag brukar lära ut. På den här kursen ska vi nämligen dyka rakt ned i vårt undermedvetna och plocka upp färger och former och bilder som pockar på.

Vi kommer att jobba med lite olika schablon- och collagetekniker samt göra några övningar för att improvisera fram våra bilder ur oförutsägbara linjer och färgfält. Den största skillnaden mot andra övningar är att motivet här inte är spikat på förhand, utan lockas fram genom de mönster som handen skapar.

På lördagen kommer vi att jobba med en övning där vi utgår från ett tarotkort som vi sedan gör vår egna, personliga tolkning av. Ni som är bekanta med tarotkort veta att de redan är fyllda med symboler och indikationer som man kan utgå från. De blir en slags ledstång att hålla i vid närmandet av det undermedvetna, skulle man kunna säga.

På söndagen söker vi efter bilder i de linjer som formas från det, kanske skenbart, slumpvisa mönster som träder fram när vi dansar med pennan över papperet. Sedan jobbar vi fram bilderna så att de blir tydliga och meningsfulla.

Som jag skrev här ovan så är det här något av en experimentverkstad eftersom jag aldrig tidigare handlett någon kurs med sådana här övningar, därför har jag också beslutat att sätta ned priset en aning på kursen. Nybörjarrabatt, så att säga :D Kursen kostar 1 200 kr för två dagar, inklusive material.

Tid: Lör-sön 8-9 december kl 10-17

Plats: Albäcksgatan 1 A, Sundsvall

Ta med: Penslar för akrylfärger

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page