top of page

JULKUL på Ikea


Ho ho ho! Ett litet snabbtips så här på tisdagseftermiddagen - för er som bor i Sundsvall: Idag öppnar anmälan till den workshop jag ska hålla på Ikea den 29 november kl 16-20. Workshopen sker i samarbete med Ikea och Panduro och kostar bara 129 riksdaler för material, middag och hela rasket. Så passa på! Kravet är att du är/blir Ikea Familymedlem.

(Obs! Vi kommer inte att jobba med bilder som ser ut som den här i inlägget, det tar för lång tid att göra. Men tyckte liksom att den passade bra med tanke på jul, med någon slags julbock och tomterödrock och så...

För er som bor i STOCKHOLM - det finns fortfarande 2-3 platser kvar på helkursen den 24-25 november på Sibyllegatan. Inga förkunskaper behövs! Så slå två flugor i en smäll - du skapar några fräcka julklappar att ge bort och slipper springa i affärer. Ha kul istället :)

Förresten! Lägger du ut dina bilder på Instagram? Tagga dina bilder med #artjournalsweden - jag har precis skapat den hashtaggen så det ligger typ bara tre bilder där än, men jag tänkte att det skulle vara kul med en samlande hashtag för alla våra alster :)

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page