Kreativa KOLLEGOR

18 Sep 2018

Det var ett tag sedan jag hade några öppna kurser på hemmaplan, men däremot har jag haft ett par privata kurser som varit otroligt roliga, bland annat en kreativ workshop med mina kollegor på kommunikationsavdelningen där jag jobbar. Här ovan ser du några av alla de underbara alster de skapade under den förmiddag som vi hade till vårt förfogande. Sammanlagt var vi 21 personer under övningen, ändå var det bitvis helt knäpptyst i rummet när de sjönk in i sina egna skaparbubblor. Den energin som uppstår i ett rum när en hel grupp blir så djupt fokuserad är rätt häftig.

 

Är du själv sugen på kurs så kommer jag snart att hålla kurs på Södermalm i Sundsvall, den kan du läsa mer om och anmäla dig till här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv