BACK in track

20 Jun 2018

När det är över 30 grader varmt blir inga bilder gjorda, så under de här sista flämtande dagarna som jag tillbringar i Frankrike bjuder jag på några av mina äldre, opublicerade bilder. Kanske för att väcka lite hemlängtan hos mig själv så jag ska kunna lämna Frankrike utan alltför stor separationsångest. Huset i bakgrunden är nämligen det hus jag flyttar hem till :) Och förhoppningsvis kan de ge lite inspiration till dig som vill sätta igång och ”bilda” dig lite ;) Bilderna nedan är några av de senaste ”miniart” -bilderna, gjorda på senaste kursen i Frankrike i maj.

Mer än så blir det inte idag – jag svettaaaaaas!!!

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv