top of page

KUL med vernissage

Så är den tredje kursen i Frankrike avslutad. Tio underbara deltagare under fyra härliga dagar, som toppades med en vernissage på vårt pensionat, Le Flamant Rouge. En hel del bybor var nyfikna på att se vad vi hade jobbat med. Förutom allt skapande så hann vi med att äta en hel del god mat, både på restauranger och lagat av Johanna på pensionatet, samt en dag vid havet med ostron och saltstänk. Gå gärna in här i galleriet för att se hur vi hade det, och vad vi gjorde :)

Till hösten kommer det inte att bli någon kurs i Frankrike, men det är mycket möjligt att det blir en nästa vår :)

Nu är jag tillbaka i Bagnols sûr Ceze igen, och i morgon har jag utställning i Avignon. Bara sju bilder, men ändå:) Tanken är att jag också ska hålla en workshop där, på franska!!! vilket gör mig lite nervös. Om det nu blir några som anmäler sig förstås, annars slipper jag undan ;)

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page