Kurs på Alnö i mars

12 Jan 2018

Den 3-4 mars kommer kommer jag hem en sväng från Frankrike och håller en kurs på Alnö. Den här gången handlar det om att söndra och härska ;) Vi kommer att arbeta med ett fantastiskt guldpigment som jag hittat i Frankrike, och nästan som Kung Midas förvandla allt vi tar i till guld. Nåja, allt ska väl inte guldfärgas, men vi använder guldet för att så att säga hotta upp våra bilder. Vi kommer också att jobba med bildtransfers samt utmana oss själva med att riva sönder våra bilder. Låter det helt knäppt? Läs mer om kursen här!

 

Är du sugen på att hänga med till Frankrike i vår, så finns det fortfarande platser kvar. Här kan du läsa mer om att möta våren I underbara Peyriac de Mer och få en rivstart för din kreativitet och ditt bildskapande.

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv