Ritualer och BILDMAGI

12 Jan 2018

Ibland använder jag bilder som besvärjelser. De blir en del av en slags magisk ritual som jag använder mig av för att antingen frigöra mig från något eller dra till mig något. Jag tror på magins kraft eftersom det är med våra tankar och föreställningar vi styr det mesta, därmed blir magin inte något konstigt utan fullkomligt logiskt och naturligt. När vi uttalar ord, tänker tankar, gör en bild eller utför en ritual så kan vi rita nya vägar i vårt medvetande och styra mot nya mål. En slags programmering, helt enkelt. Det är förstås inte alltid det är så lätt att omprogrammera sig, att ta sig ur gamla hjulspår kan vara ett hårt arbete, men det går :)

 

Bilden ovan är ett exempel på en av mina ”bildritualer” eller vad jag ska kalla dem. Den har ett tydligt syfte, även om det kan vara fördolt för betraktaren ;)

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv