Ny KURS i Frankrike i maj

Efter två superlyckade kurser i underbara Peyriac de Mer i södra Frankrike så har jag och Johanna, som driver pensionatet vi håller till på, beslutat att genomföra ännu en kurs i maj nästa år.  Den kommer att äga rum den 8-12 maj, och som vanligt blir det massor av skapande, god mat och underbar natur. Redan nu kan du föranmäla ditt intresse och säkra en plats. Intresseanmälan är inte bindande utan mer en reminder av vad som är på gång så att du kan planera lite ;) De som har föranmält sig kommer längre fram att få ett mejl med mer information och möjlighet att göra en ”riktig” anmälan. De platser som blir kvar annonserar jag sedan ut.  Ta reda på mer via länkarna nedan!

 

 

• Titta på bilder från tidigare kurs!

• Mer information om senaste kursen!

• Här hittar du le Flamant Rouge – det underbara pensionatet!

 

•Anmäl ditt intresse här!

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv   

Please reload

Please reload

© 2023 by Glorify. Proudly created with Wix.com