DAX för liten workshop


(Fullbokad - uppdaterad den 18/3) Nu brinner det i knutarna – redan om två veckor tänkte jag ha en sådan där tre timmars workshop där jag lär ut en superenkel och kul metod att göra bilder, enligt de exempel ni ser här i inlägget. Den här workshopen är en superbra introduktion till ett enkelt och lustfyllt skapande och du behöver inte ha några förkunskaper alls. Dessutom är den hutlöst billig – 350 kronor inklusive material. När du går hem har du två häftiga bilder klara att rama in och hänga upp. Kursen hålls på Tors lokal på norra Alnö, onsdagen den 29 mars klockan 18-21. Max antal deltagare är 12 personer. Förra gången jag hade denna kurs så blev det fullsatt på två dagar, så om den fortfarande är lika het – skynda dig in med din anmälan. Du får inbetalningsuppgifter när du anmält dig, och när du har betalat är din plats garanterad.

Anmäl dig här!

Så är hittar du till Tors lokal: