top of page

KICKSTART med minibok

Det här är så kul! Och vilken kickstart för den som vill börja med art journaling. Alltså att tillverka sin egen lilla art journal-bok och sedan fylla den med infall. Det lilla formatet gör den enkel att närma sig – att fylla ett uppslag behöver inte ta mer än 1-2 timmar och kan alltså vara ett ypperligt sätt att hålla den kreativa muskeln tränad även till vardags.

Dessutom kan du ju fylla den med så många olika teman och ha en röd tråd genom hela boken. På så sätt blir det också en form av visuell storytelling. Kanske berättar den om en dröm du haft, en saga, en resa eller bara ett spännande uttryck som du vill utforska. Och tänk att få den i present – en liten bok fylld med unika och fina original. All konst behöver ju inte hänga på väggen :)

Vill du ha guidning i hur du går till väga – håll utkik efter min kommande kurs i februari – där tillverkar vi böckerna och fyller dem med innehåll.

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page