top of page

Spana in NYA kursbilder

Några sjukdomsfall gjorde att vi blev en något reducerad grupp som träffades på Alnö den 17-18 september. Men det gjorde förstås ingenting för kreativiteten slog i taket ändå – som vanligt! Deltagarna skapade fantastiska bilder som du kan ta del av om du tittar i galleriet för kursbilder. Dessutom var Simones yogapass magiska.

Den här gången körde hon yinyoga med oss, en långsam yogaform som handlar om att stretcha sig in i positionerna mjukt och försiktigt tills musklerna slappnar av, och det är så skönt när de väl gör det. Först gör det lite ont, men så med ens så försvinner smärtan när spänningen släpper, och med den en och annan spänning som handlar om annat också, verkar det som. Mina tårar började trilla när vi gjorde en position där vi jobbade mycket med ländryggen. Jag kände tydligt hur något undantryckt, kanske en gammal sorg, vällde fram. Väldigt befriande.

Nästa kurs blir den 8-9 oktober, men då står inte yoga på schemat. Den kursen är fullbokad, men på kursen därefter, den 29-30 oktober finns det fortfarande några platser kvar om du skulle ha lust att haka på. Och då är det dessutom yoga med Simone igen :)

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page