top of page

Ny kurs i SOMMAR

Så. Nu har jag haft min pilotkurs i art journaling och det var hur kul som helst. Under två intensiva dagar träffades vi i den mysiga gamla samlingslokalen Tors lokal på Alnö och gjorde bilder så att det bokstavligen ångade om oss. Papperet krullade i alla fall ihop sig och limmets torktid förlängdes på grund av den höga luftfuktigheten, ha ha.

Utvärderingen av kursen är ännu inte klar, men de spontana reaktionerna som jag samlade ihop efteråt tydde på att helgen varit rolig, inspirerande, kreativ, jobbig och över förväntan. En av kursdeltagarna uttryckte det så här: ”Vilken fantastisk helg jag haft. Känns verkligen som det lossnat nu. Har ju känt mig låst men nu har jag fått verktyg att låsa upp alla hämningar. Tiden bara rann iväg, det var så kreativt och kul”.

Jag har fått en förfrågan om att hålla en kurs i Stockholms skärgård i sommar – så det ska jag göra. Den blir lite dyrare eftersom det inte längre är i ”pilotform”. Å andra sidan ingår också övernattning och mat, förutom allt material förstås. Mer information om kursen hittar du här

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page