TIGERN slog in min dörr

21 Feb 2016

Natten innan jag gjorde den här mixed media-bilden drömde jag om en stor tiger som närmade sig mitt hus. Min dörr bestod av några bräckliga brädlapppar så den erbjöd inget skydd direkt. Tigern hade kommit för att slå in min dörr, och gjorde det med lätthet. Vad som sedan hände minns jag inte, men när jag dagen därpå började göra en ny bild till en kommande utställning smög sig tigern in igen. Jag hade inte planerat det men det kändes självklart när den kom. Om tigern kan man läsa i Solögas bok att den står för att älska sig själv. Bilden döpte jag till Tiger Lullaby, och den blev såld direkt på vernissagen :)

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv