top of page

INVADERAD och all over

Sen en tid tillbaka har jag haft jobbiga drömmar om nätterna. Drömmar som fått mig att känna mig lite obehaglig till mods efteråt. Som att jag är överkörd eller invaderad på något sätt.

När jag ikväll satte mig för att greja med min art journal så kom det lite jobbiga till uttryck även där – utan att jag hade haft någon tanke på det. Men även om det inte blev som jag ville och bilden tog sina egna vägar så antar jag att det är bra. Det som ska ut ska ut.

Att jag sedan gick lite bananas med vitpennan gjorde förstås inte saken bättre. Ibland kan man liksom inte hejda sig. Dessutom var ju pennan alldeles nyanländ med posten så då är det lätt att bli lite all over när man ska ”skriva in den” :)

Den där lyckliga känslan när man hittar ett verktyg som tjänar en väl – så kändes det för mig när jag äntligen hittade en vit penna som det går att skriva över mörka färger med. Den här är dessutom krämig och härlig och går till och med att skvätta med.

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page