Kurs på RUNMARÖ

25 Mar 2018

Nu är det klart och bestämt och bokat. Det blir återigen en sommarkurs på Runmarö i Stockholms skärgård. Det är tredje sommaren i rad som jag och Anette, boende på Runmarö och i besittning av en underbar ateljé, kör denna helgkurs. Liksom förra året finns det sovplatser till en billig penning på ett litet vandrarhem i en ljuvlig rosenträdgård. Det går ju också bra att pendla från Stockholm, båten från Stavsnäs tar bara 5-10 minuter.

 

Det här kommer att ske när sommaren tar sina sista flämtande andetag, den 18-19 augusti, cirka kl 10-17 båda dagarna, lite beroende på hur båten går.  Vi kommer bland annat att ägna oss åt en guldövning, som du ser exempel på i bilden ovan. Gå också gärna in och här - de översta bilderna visar den senaste ”guldkursen” som jag hade i mars.
 

Här kan du läsa mer om (och anmäla dig till)  Sommarkursen på Runmarö!

 

Kan du inte vänta ända till augusti? Det finns fortfarande fyra platser kvar till kursen i södra Frankrike som jag håller den 8-12 maj. Då blir det inte bara guld och skaparglädje, utan även god mat, vin (om man vill), rosa flamingos och salta bad. Läs mer här!

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

December 9, 2019

December 1, 2019

November 21, 2019

October 30, 2019

October 30, 2019

October 4, 2019

August 24, 2019

August 8, 2019

July 15, 2019

Please reload

arkiv   

Please reload

Please reload

© 2023 by Glorify. Proudly created with Wix.com