Kurs på RUNMARÖ

25 Mar 2018

Nu är det klart och bestämt och bokat. Det blir återigen en sommarkurs på Runmarö i Stockholms skärgård. Det är tredje sommaren i rad som jag och Anette, boende på Runmarö och i besittning av en underbar ateljé, kör denna helgkurs. Liksom förra året finns det sovplatser till en billig penning på ett litet vandrarhem i en ljuvlig rosenträdgård. Det går ju också bra att pendla från Stockholm, båten från Stavsnäs tar bara 5-10 minuter.

 

Det här kommer att ske när sommaren tar sina sista flämtande andetag, den 18-19 augusti, cirka kl 10-17 båda dagarna, lite beroende på hur båten går.  Vi kommer bland annat att ägna oss åt en guldövning, som du ser exempel på i bilden ovan. Gå också gärna in och här - de översta bilderna visar den senaste ”guldkursen” som jag hade i mars.
 

Här kan du läsa mer om (och anmäla dig till)  Sommarkursen på Runmarö!

 

Kan du inte vänta ända till augusti? Det finns fortfarande fyra platser kvar till kursen i södra Frankrike som jag håller den 8-12 maj. Då blir det inte bara guld och skaparglädje, utan även god mat, vin (om man vill), rosa flamingos och salta bad. Läs mer här!

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv