GULDFEBER på Alnö

3 Mar 2018

 

Idag var det guldkant på tillvaron. Årets första, eller till och med den första guldkursen någonsin, drog fullt hus här hemma på Alnö. Så fina bilder växte fram under dagen, och i morgon fortsätter vi att utmana oss själva genom att riva sönder våra bilder. Vad gör man inte för att stimulera kreativiteten.

 

I dagarna har jag också skapat en facebook-sida för GloriaVictoria.  Om du du letar efter den på Facebook måste du scrolla tills du kommer till ”sidor”, det finns nämligen massor med individer som kallar sig gloriavictoria, upptäckte jag. Där har jag också skapat en grupp, ”Bildsnack”,  som du kan gå med i. I den kan du lägga ut bilder som du är klar med eller jobbar på och behöver feedback. När man sitter ensam på kammare och målar kan det underlätta att ha ett forum för att diskutera, visa upp sina bilder i eller bara suga i sig inspiration.  Så välkommen att gå med! :)

 

Här nedan du några av de  fantastiska bilderna som deltagarna i dagens kurs gjorde. (Kika in i Kursbilder så hittar du ännu fler, de nyaste ligger överst)

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv