Riv SÖNDER en bild

25 Oct 2017

 

Jag gissar att du, precis som jag, har en jäkla massa bilder liggande som du inte är speciellt nöjd med och som du inte vet avd du ska göra av. Då har jag ett hett tips. Riv sönder dem. Här ser du hur det kan bli sedan du har så att säga omstrukturerat din bild. Det kan bli ganska häftigt faktiskt. Och ett sätt att närma sig abstrakt konst om du är sugen på att pröva på det. Själv har jag länge vara sugen på att bli mer abstrakt i mina bilder, men en liten diktator sitter på min axel och styr hela tiden in mig på det figurativa i alla fall. Men genom att jobba så här kan man lura sig själv lite grand. Jag kallar den här typen av bilder  för dekompositioner.  Så, prova på att dekomponera lite, det är befriande :)

Nedan ser du ursprungsbilden och slutresultatet.

 

 

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv