BLODMÅNEN drog förbi

14 Dec 2015

 

När jag hade gjort klar den här bilden kom jag att tänka på en dröm jag hade i april 2014. I drömmen berättade en slags profet för mig om den förestående blodmåne-tetraden. Det här art journal-uppslaget har visserligen bara tre månar, men mörkret och kylan som symboliseras av natthimlen och isbjörnarna förstärker känslan av blodmånefasen som precis löpt ut. För den var verkligen mörk, kall och ”blodig”.

 

Jag ska inte orda så mycket mer om det här, men min senaste krönika, som kommer att publiceras i Sundsvalls tidning på julafton, blev helt klart färgad av den här bilden och min blodmåne-erfarenhet.  

 

Som du kanske ser på bilderna nedan, så var dock inte tanken från början att bilen skulle bli så astrologisk, eller vad man nu ska kalla den. Men, det är som det brukar vara, motivet tar alltid sin egen väg :)

 

Läs krönikan i Sundsvalls tidning

 

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

November 21, 2019

October 30, 2019

October 30, 2019

October 4, 2019

August 24, 2019

August 8, 2019

Please reload

arkiv   

Please reload

Please reload

© 2023 by Glorify. Proudly created with Wix.com