top of page

Kurs i art journaling och mixed media
den 18-19 februari 2017

Övningarna kommer att hjälpa dig att släppa rädslan för det vita papperet, kasta prestationsångesten överbord och gör den inre kritikern arbetslös. Och förstås, få dig att förlora greppet om tiden :)

 

Kostnad och avbokningsregler
Vill du vara med endast en av dagarna kostar det 1 050 kronor och två dagar kostar
1 750 kronor. Då ingår allt material samt fika. I samband med att du anmäler dig via formuläret så skickar jag en bekräftelse på att du har fått plats samt inbetalningsuppgifter. Därefter betalar du in en anmälningsavgift på 500 kronor – den garanterar din plats på kursen. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar, såvida inte kursen skulle ställas in förstås :)


Om avbokning sker mindre än en vecka från kurstillfället så sker ingen återbetalning, men skulle du få förhinder på grund av sjukdom eller liknande i sista minuten, så kvarstår din betalning till ett annat kurstillfälle som passar dig bättre.Lokal
Tors lokal på Alnö är en av Sveriges äldsta folkets hus-lokaler. Den ligger naturskönt och lantligt på den magiska vulkanön. Där finns en stor, härlig lokal som vi använder som ateljé och ett fullt utrustat kök. Fika ingår i priset, men lunch tar du med dig själv.


Anmälan
Lördagen den 18 februari – Fabeldjur

Söndagen den 19 februari – Mini-art-journal

Båda dagarna – Fabeldjur och Mini-art-journal

Ange dina kontaktuppgifter i mejlet så skickar jag inbetalningsuppgifter och mer information.

 

Vill du veta mer om Art Journaling innan du bestämmer dig?

Läs mer under fliken ”MER”” i menyraden längst upp och kolla lite på mina blogginlägg och googla runt – på Pinterest finns det mängder av pins om art journaling.


 

Den här helgen lär jag ena dagen ut hur du kan göra ett häftigt ”fabeldjur” i mixed media-teknik, och den andra dagen så kommer vi att göra våra egna små mini-artjournals och fylla dem med innehåll. Du kan välja om om du vill gå en eller båda dagarna.

Tider

Vi börjar klockan 9.00 och håller på fram till omkring 16.30.

Ett lite mer detaljerat program med mer information och helgens innehåll får du när du har anmält dig.

Om mig

Jag heter Victoria Engholm och bor på Alnö utanför Sundsvall. Jag jobbar som skribent och deltidskonstnär och är utbildad bildtolkare. Jag fick nys om art journaling-metoden för snart två år sedan och slogs av vilken perfekt kombination den är av bildtolkning/bildterapi och konstutövande. Ett frö började gro och på den vägen är de. Obs! Under kurserna finns det inte utrymme för bildtolkning. Men du kan ju alltid beställa en privat session – läs mer om bildtolkning här.

bottom of page