KICKSTART med minibok

5 Jan 2017

 

Det här är så kul! Och vilken kickstart för den som vill börja med art journaling. Alltså att tillverka sin egen lilla art journal-bok och sedan fylla den med infall. Det lilla formatet gör den enkel att närma sig – att fylla ett uppslag behöver inte ta mer än 1-2 timmar och kan alltså vara ett ypperligt sätt att hålla den kreativa muskeln tränad även till vardags.

 

Dessutom kan du ju fylla den med så många olika teman och ha en röd tråd genom hela boken. På så sätt blir det också en form av visuell storytelling. Kanske berättar den om en dröm du haft, en saga, en resa eller bara ett spännande uttryck som du vill utforska. Och tänk att få den i present – en liten bok fylld med unika och fina original. All konst behöver ju inte hänga på väggen :)
 

Vill du ha guidning i hur du går till väga – håll utkik efter min kommande kurs i februari – där tillverkar vi böckerna och fyller dem med innehåll.

 

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv