top of page

Kurs den 3-4 mars 

(Fullbokad)

Längtar du efter att släppa lös din kreativitet – då är det dags nu. Helgen den 3-4 mars håller jag åter igen en kurs på Alnö utanför Sundsvall. Som vanligt behöver du inte ha några förkunskaper – de här metoderna och teknikerna funkar för alla. Övningarna, eller bilderna, som vi ska jobba med är inriktade på skapande utan prestation – det är processen som är det viktiga – och roliga! Du kommer att upptäcka att du kan göra fantastiska bilder även om du tror att du inte kan dra ett streck.

Har du varit med på någon av mina kurser förut, kan du frossa i nya inslag - den här gången kommer vi att jobba en hel del med ett fantastiskt guldpigment som jag har hittat NÎmes i Frankrike. Vi kommer att skapa bilder med schablon- och collagetekniker i kombination med måleri för att sedan ge dem en extra finish, eller krydda med guld. Läser du det här och det här blogginlägget så får du ett hum om vad jag menar. 

Vi kommer också att jobba med bildöverföring, så kallade transfers, och i den övningen provar vi också på att utmana oss själva genom att göra något som jag kallar för en dekomposition (se mer här). En väldigt rolig övning som lurar prestationsångesten och gör att du kan känna dig mer fri i skapandet. Den här helgen fokuserar alltså på att allt går att fixa! Även om du är rejält missnöjd med en bild så är det inte kört – lite guld eller total ommöblering fixar biffen, så att säga. Det ska vara kul!

Tid: Lördag 3 mars 2018 kl 10.00–17.00
Söndag 4 mars 2018 kl 09.30–16.00
Plats: Tors Lokal, Alnö (vägbeskrivning vid anmälan)
Pris: 1 700 kr, varav 500 kronor i anmälningsavgift. I priset ingår allt förbrukningsmaterial samt fika. Du behöver ta med dig egen lunch.


Betalning: När du har anmält dig får du inbetalningsuppgifter av mig. Din plats är garanterad först sedan du har betalat in din anmälningsavgift. Anmäl dig via länken nedan.

Material: Du behöver ha med dig egna penslar och gärna en liten glasburk (till vatten). Allt övrigt material finns på plats.
Har du frågor? Mejla mig!
Anmälan:
(Lämna namn samt kontaktuppgifter)

Ja, jag vill gå kursen den 3-4 mars!

bottom of page