top of page

Tre kurser i höst (2016)

I höst kommer jag att ha tre olika kurstillfällen. Alla kurser kan passa både nybörjare och så kallade fortsättare, men en del har lite svårare övningar, så man får känna efter själv vilken som passar. Jag benämner dem därför ”steg 1” och ”steg 2” i kursbeskrivningarna.

Kurserna kommer att hållas i Tors lokal, på norra Alnö utanför Sundsvall, den 17-18 september, den 8-9 oktober samt den 29-30 oktober. Under septemberkursen, som passar alla, även nybörjare, inleder vi med ett skönt kundaliniyogapass varje morgon som stimulerar kreativiteten. Yogalärare är Simone Högberg från Yogastudion i Sundsvall. Under den kursen planerar jag att dela med mig bland annat av övningen ”Pimpa ett bokuppslag”. De övriga två kurserna blir det andra övningar, exakt vad åter kommer jag till senare – jag håller fortfarande på att fila på dem.

 

Priset för mina kurser i höst är fortfarande till ett lägre ”kampanjpris” eller vad man ska kalla det, medan jag ännu håller på att utveckla konceptet – 1 450 kr inklusive allt material och fika. Kursen spänner över en helg. De kurser som har yoga på schemat kostar 1 650 kronor. Väldigt mycket mervärde för en liten extra slant.

Håll utkik efter mer information om respektive kurs – kommer snart!

 

Läs mer om mina kurser i art journaling 

Paxa en plats redan nu

Anmälan är inte bindande men jag kommer att återkomma till dig med mer information om övningar och pris så fort allt är spikat. Glöm inte skriva vilket datum du är intresserad av samt ange ditt namn och e-postadress.

 

Om Alnö

Tors lokal är typ Sveriges, eller åtminstone Medelpads äldsta samlingslokal och den ligger ljuvligt intill hagar och hav, 1,6 mil utanför Sundsvall. Ön som den ligger på, Alnö, är en gammal vulkan med speciell energi, världsunika bergarter och magiska källor.

 

Om mig

Jag som håller i kurserna heter Victoria Engholm och bor på Alnö. Jag jobbar som skribent och deltidskonstnär och är utbildad bildtolkare. Jag fick nys om art journaling-metoden för snart två år sedan och slogs av vilken perfekt kombination den är av bildtolkning/bildterapi och konstutövande. Ett frö började gro och på den vägen är det....:) Har du några frågor, tveka inte att höra av dig till mig på victoria.engholm@gmail.com

Mer om art journaling

Kika på bilder från tidigare kurser

bottom of page