top of page

Steg 2*

OBS! FULLBOKAD! Skriv upp dig som reserv

Du behöver absolut inte ha några förkunskaper, däremot en brinnande längtan efter att återupprätta kontakten med ditt lustfyllda skapande. Jag kommer att lära ut enkla tekniker som kan få vem som helst att göra hur underbara bilder som helst. Fokus ligger dock inte på den färdiga bilden, utan på själva processen. Att skapa är en helande aktivitet med den härliga bonusen att man har roligt under tiden. Allt material som behövs kommer att finnas på plats, det enda du behöver ha med dig kläder som tål färgskvättar.

Här anmäler du dig!

Ange dina kontaktuppgifter i mejlet så skickar jag inbetalningsuppgifter och mer information.

 

Tider

Vi börjar klockan 9.00 och håller på till 17.00 på lördag och fram till 16.00 på söndag.

 

Program för helgen

Ett detaljerat program med mer information och helgens innehåll får du när du har anmält dig. Övningarna kommer att hjälpa dig att släppa rädslan för det vita papperet, kasta prestationsångesten överbord och gör den inre kritikern arbetslös. Och förstås, få dig att förlora greppet om tiden :)

 

Kostnad och avbokningsregler
1 450 kronor kostar kalaset. Då ingår allt material samt fika. I samband med att du anmäler dig så betalar du in en anmälningsavgift på 500 kronor – den garanterar din plats på kursen. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar, såvida inte kursen skulle ställas in förstås :)

 

Resterande del betalar du in senast den 30 september. Om avbokning sker mindre än en vecka från kurstillfället så sker ingen återbetalning, men skulle du få förhinder på grund av sjukdom eller liknande i sista minuten, så kvarstår din betalning till ett annat kurstillfälle som passar dig bättre.Lokal
Tors lokal på Alnö är en av Sveriges äldsta folkets hus-lokaler. Den ligger naturskönt och lantligt på den magiska vulkanön. Där finns en stor, härlig lokal som vi använder som ateljé och ett fullt utrustat kök. Fika ingår i priset, men lunch tar du med dig själv.

Här anmäler du dig!

Ange dina kontaktuppgifter i mejlet så skickar jag inbetalningsuppgifter och mer information.

 

Vill du veta mer om Art Journaling innan du bestämmer dig?

Läs mer under fliken ”MER”” i menyraden längst upp och kolla lite på mina blogginlägg och googla runt – på Pinterest finns det mängder av pins om art journaling.

 

Om mig

Jag heter Victoria Engholm och bor på Alnö utanför Sundsvall. Jag jobbar som skribent och deltidskonstnär och är utbildad bildtolkare. Jag fick nys om art journaling-metoden för snart två år sedan och slogs av vilken perfekt kombination den är av bildtolkning/bildterapi och konstutövande. Ett frö började gro och på den vägen är de. Obs! Under kurserna finns det inte utrymme för bildtolkning. Men du kan ju alltid beställa en privat session – läs mer om bildtolkning här.

Kurs i art journaling den 8-9 oktober 2016

* Steg 2
Även om alla kan delta i alla kurser, så delar jag upp dem i två olika svårighetsgrader – steg 1 och steg 2. Detta för att jag har upptäckt att vissa övningar kan vara lite svårare att få grepp om om man inte har målat förut. Så där får du avgöra lite själv hur pass mycket du vill utmana dig.

bottom of page