top of page

Vill du gå kurs?

För att delta i mina kurser behöver du inte ha några direkta förkunskaper, däremot en brinnande längtan efter att återupprätta kontakten med ditt lustfyllda skapande. Jag lär ut enkla tekniker som kan få vem som helst att göra hur underbara bilder som helst. Fokus ligger dock inte på den färdiga bilden, utan på själva processen. Att skapa är en helande aktivitet med den härliga bonusen att man har roligt under tiden, och jag lovar – övningarna kommer att göra så att du släpper rädslan för det vita papperet, gör den inre kritikern arbetslös och får dig att förlora greppet om tiden. Vissa av kurserna inleds dessutom med sköna yogapass.
 

Ha kursen hemma hos dig

Kurserna lägger jag ut här på bloggen när jag har inbokade datum, men du kan också välja att ha kurs på hemmaplan. För om du är sugen på att gå en kurs hos mig i art journaling men inte kan delta i mina ordinarie kurser så kan du dra ihop ett gäng så kommer jag hem till dig och håller kurs. Jag kan även tänka mig att resa en bit om vi kommer överens om resekostnader. På kursen bör det vara minst fem deltagare och du måste förstås ha tillräckligt med utrymme (stort bord) så att vi alla får plats att breda ut oss. Innan kursen bestämmer vi vilken typ av övning/övningar ni vill jobba med. Du som ”arrangerar” och drar ihop deltagare får förstås gå kursen gratis.

Kostnad

Mellan 800 - 2 000 kronor kostar kalaset beroende på vilken kurs det är, om det är en eller två dagar samt om material och yoga ingår eller inte. Anmälan är bindande, men kan överlåtas åt en annan person ifall du skulle få förhinder.

Planerade kurser 2017 (än så länge)

Januari
Hemma hos-kurs i Klingsta (privat)
Hemma-hos-kurs i Kvissleby (privat)
 

Februari
Mixed media och art journaling den 18-19 februari, på Alnö. Välj om du vill gå en eller två dagar

Mars
Kvälls-workshop  den 29 mars på Alnö – läs mer och anmäl dig här

April

Kvälls-workshop den 5 april (privat)
Hemma hos-kurs i Stockholm den 8-9 april (privat)

Mixed media kurs på Kollektivverkstan i Sundsvall den 22 april. Läs mer och anmäl dig här.

 

Maj

Mixed media och art journaling den 6-7 maj, på Alnö. Välj om du vill gå en eller två dagar. Läs mer här!


Kurs i Frankrike den 23-27 maj (fullbokad)

Juni

 

Augusti

Mixed media och art journaling den 5-6 augusti, på Alnö. Läs mer och anmäl dig här.

Kurs på Runmarö i Stockholms skärgård den 19-20 augusti. Fullbokad!

 

Oktober

Kurs i Frankrike den 3-7 oktober. Läs mer och anmäl dig här

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Om mig

Jag heter Victoria Engholm och bor på Alnö. Jag jobbar som skribent och deltidskonstnär och är utbildad bildtolkare. Jag fick korn på art journaling-metoden för snart två år sedan och slogs av vilken perfekt kombination den är av bildtolkning/bildterapi och konstutövande. Ett frö började gro och på den vägen är det....:)

Har du frågor, vill sätta upp dig på min sändlista ( och alltid få veta först när nya kurser är på gång) eller bara vill säga hej, skriv till mig på:

contact@gloriavictoria.nu

Om du är nyfiken på att lära dig mer och vill gå en kurs – skriv upp dig på bloggens sändlista – då får du alltid veta först när det är en kurs på gång. :)

bottom of page