top of page

Unna dig lite djurisk inspiration!

Lördagen den 22 april kan du lära dig en rolig och lätt teknik som du sedan kan utveckla åt vilket håll du vill. Genom ett samarbete med Kollektivverkstan i Sundsvall så ger jag den här kursen till ett extra förmånligt pris för dig som är medlem.


Övningen vi ska ägna oss åt brukar jag kalla ”fabeldjur” och du ser på bilderna här intill hur resultatet kan bli. Vi använder en enkel mixed media-teknik och du kommer att ha två härliga bilder att ta med hem när vi är klara för dagen.


Anmälan
Max 13 deltagare får plats på kursen, och vi bör vara minst 10 deltagare för att jag ska kunna genomföra den.
Anmäl dig via länken nedan, eller om du hellre vill ringa, slå mig en signal på 070-390 30 68.

Ja, jag vill anmäla mig!


Kostnad
Kurskostnad: 700 kronor (inklusive materialavgift på 150 kronor). När du har betalat avgiften är din plats garanterad. Du får inbetalningsuppgifter i samband med att du anmäler dig.


Program
Vi samlas klockan 09.00 i Kollektivverkstans ateljé och håller på till omkring 16.30. Jag lovar att det kommer att bli en rolig och intensiv dag där du kommer att gå djupt in i skaparbubblan. Den här tekniken är befriande lekfull och hjälper dig att släppa rädslan för det vita papperet, kasta prestationsångesten överbord och gör den inre kritikern arbetslös. Och förstås, få dig att förlora greppet om tiden :)

 

 

Obs! För att få delta måste du vara medlem i Kollektiv-
verkstan. Är du inte det kan du lösa ett medlemskap för 320 kr. Läs mer om kollektivverkstan, dess aktiviteter och hur du blir medlem på sundsvallskollektivverkstad.se

bottom of page