top of page

vill du gå kurs?

För att gå en kurs behöver du inte ha några direkta förkunskaper, däremot en brinnande längtan efter att återupprätta kontakten med ditt lustfyllda skapande. Jag lär ut enkla tekniker som kan få vem som helst att göra hur underbara bilder som helst. Fokus ligger dock inte på den färdiga bilden, utan på själva processen. Att skapa är en helande aktivitet med den härliga bonusen att man har roligt under tiden, och jag lovar – övningarna kommer att göra så att du släpper rädslan för det vita papperet, gör den inre kritikern arbetslös och får dig att förlora greppet om tiden. Vissa av kurserna inleds dessutom med sköna yogapass.
 

Ha kursen hemma hos dig

Jag arrangerar kurser enbart på beställning för tillfället. Så är du sugen på kurs - dra ihop ett gäng och hör av dig med en datum- och prisförfrågan. Jag kan resa en bit om vi kommer överens om resekostnader, annars har jag en fin lokal i Svartvik, strax utanför Sundsvall, som vi kan hålla till i.

Kontakta mig

 

På kursen bör det vara minst fem deltagare och du måste förstås ha tillräckligt med utrymme (stort bord) så att vi alla får plats att breda ut oss. Innan kursen bestämmer vi vilken typ av övning/övningar ni vill jobba med.

Du kan också boka en liten minikurs för speciella tillfällen – som till exempel  en möhippa, vänskapsaktivitet eller firande av annat slag. Ett kul sätt att göra något tillsammans.  Läs mer om hemma-hos-kurserna

Kostnad och avbokningsregler

Kurserna har olika priser, beroende på längd och innehåll och eventuell resa. En helgkurs kostar mellan 1200 - 3 000 kronor per person beroende på vilken kurs det är, och om det är en eller två dagar. För sällskap som bokar hel kurs tillsammans lämnas offert. Jag kan också erbjuda kortare kurser på 3-5 timmar. Hör gärna av dig med en prisförfrågan.

Anmälan är bindande, men kan överlåtas åt en annan person om du skulle få förhinder. Avbokning ska alltid ske skriftligt. Avbokar du
din kursplats tidigare än 4 veckor före kursstart debiteras ingen kursavgift. Om du däremot avbokar 4 – 2 veckor före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning 2 – 0 veckor före kursstart debiteras 100% av kursavgiften.
Får du förhinder precis innan kursstarten debiteras du alltså, men  är välkommen att gå kursen vid ett senare tillfälle i mån av plats utan ytterligare kostnad.

kossor.jpg
deerangel.jpg
darkforest.jpg
Untitled
tuppguld.jpg
bottom of page