top of page

Kurs i Frankrike 4-9 oktober 2021

En dryg timme från spanska gränsen, vid Medelhavet, ligger en liten by som heter Peyriac-de-Mer. Den är jag förälskad i, liksom det fina lilla pensionat , Le Flamant Rouge, där jag ibland håller jag kurser. Det senaste året har pandemin satt stopp för det, men nu är det, tack och lov, snart möjligt igen.


Om du är intresserad av att hänga med på några underbara dagar i södra Frankrike med skapande, god mat och dryck – nu har du chansen! För att delta i den här kursen i art journaling/mixed media behöver du inte ha några direkta förkunskaper, däremot en brinnande längtan efter att återupprätta kontakten med ditt lustfyllda skapande.

 

Anmäl dig till victoria.engholm@gmail.com.
Ange namn, telefonnummer och ”Frankrike”


Jag lär ut enkla tekniker som kan få vem som helst att göra hur underbara bilder som helst. Fokus ligger dock inte på den färdiga bilden, utan på själva processen. Att skapa är en helande aktivitet med den härliga bonusen att man har roligt under tiden, och jag lovar – övningarna kommer att göra så att du släpper rädslan för det vita papperet, göra den inre kritikern arbetslös och få dig att förlora greppet om tiden. Kursen kommer att innehålla såväl spännande och prestigelösa övningar, som god mat och utflykter. Inga förkunskaper behövs, bara lust!
Nyfiken? Här kan du kika på bilder från tidigare kurser!

Om boendet

Kursen sker i samarbete med Le Flamant Rouge Guesthouse i Peyriac-de-mer i Frankrike. Le Flamant Rouge är ett unikt pensionat beläget i den förtjusande lilla medeltidsbyn, med saltsjöar och naturreservat på fem 

minuters gångavstånd. Här kan du läsa mer om Le Flamant Rouge, och titta gärna in på deras Instagramkonto för inspiration.

 

Vad innehåller kursen och boendepaketet?
Kursen består av följande:
• måndagkväll ankomst, välkomstmiddag på Le Flamant Rouge
• tisdag, onsdag, torsdag, fredag – hela dagar med kurs och inspirerande utflykter i omgivningarna
• lördag, utcheckning och avresa
En av dagarna åker vi till havet och har picnic. Detta är givetvis frivilligt, vill man hellre stanna hemma så går det alldeles utmärkt.

 

Boendepaketet innehåller boende 5 nätter, 5 frukostar, 3 tvårätters luncher, 2 trerätters middagar samt andra härligheter såsom vin, frukt, kaffe, te och sånt! Restaurangbesök med mera betalar ni själva.


Pris och anmälan
Kursavgift: 3 200 kr, då ingår visst material, men en del material behöver du ta med dig själv – såsom papper, akrylfärger och penslar. Jag ger dig mer detaljerad information om det vid anmälan.

 

Anmäl dig till victoria.engholm@gmail.com.
Ange namn, telefonnummer och ”Frankrike”

 

Mat- och boendepaket på Le Flamant Rouge finns i olika alternativ: 
• Enkelrum: 500 €
• Delat dubbelrum: 420 € per person
• Delad dubbelsäng: 350 € per person
För dig som vill komma tidigare eller vill stanna kvar efter kursen finns möjlighet att boka extranätter till en kostnad av 70 € per rum inklusive frukost. Meddela Le Flamant Rouge i tid så att de kan reservera ditt rum.

 

Mejla mig, victoria.engholm@gmail.com, för anmälan och frågor. Ange följande:  namn, adress, mailadress, telefon samt val av boendepaket. Vi vill även veta om du är allergisk eller helt enkelt tycker hemskt illa om något födoämne.  
På Le Flamant Rouge ska man njuta och äta gott :)

Vid bekräftad plats kommer du få information om hur du betalar en anmälningsavgift på 1 100 kr. Resterande kostnad betalar du under kursen, på plats. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka om du bokar av din plats.
OBS! Vänta med att boka din flygresa tills du fått bekräftad plats!

Rekommenderade flygtider och transport:
Flyg till Paris, flygplats Charles de Gaulle. Air France och SAS har avgångar som gör att du slipper övernattning i Paris. Därefter tåg från tågstationen Gare de Lyon till Narbonne där du bli upphämtad av oss eller tar bussen. Man kan även flyga till Barcelona och sen ta tåget, eller hyrbil,  till Narbonne. Ett annat alternativ är att flyga till Montpellier eller Toulouse, därefter ta tåg till Narbonne, www.renfe.es eller www.sncf.fr, alternativt egen hyrbil, eller samåkningstjänsten www.blablacar.fr.  Du kan söka och jämföra olika alternativ på till exempel flygresor.se eller på momondo.se. Ju tidigare du beställer desto billigare. 

Observera att ni bokar era flyg själva, detta ingår inte i varken kurspriset eller boendepaketet.


Meddela gärna i er anmälan hur ni planerar att åka så vi vet om ni behöver hämtas på Narbonne tågstation. Vi kan då också planera ett samresande för de som önskar.


VARMT VÄLKOMNA!

Sista anmälningsdag 31 augusti 2021 :)

 

Se fler bilder från Peyriac de mer och Le Flamant Rouge

mix2.jpg
32775472_2138235889784919_25092471456142
32764684_2138235679784940_52975541605839
becoming_it.jpg
dograce1.jpg

Missa inga erbjudanden eller uppdateringar – gå med i sändlistan.

bottom of page