top of page

Kurs på Runmarö den 19-20 augusti

Längtar du efter att släppa lös din slumrande kreativitet – då är den här kursen för dig. Under helgen den 19-20 augusti träffas vi i en härlig ateljé på Runmarö och kliver in i skaparbubblan. Inga förkunskaper krävs! Övningarna, eller bilderna, som vi ska jobba med är inriktade på skapande utan prestation – det är processen som är det viktiga – och roliga! Du kommer att upptäcka att du kan göra fantastiska bilder även om du tror att du inte kan dra ett streck.

Ateljén

Ateljén vi ska hålla till i är en underbar, alldeles nyrenoverad lokal som ligger i en före detta lagård på gården Fridhem. Där strosar också får i hagarna, höns sprätter omkring på gården, och hunden Akira gör sina glädjeskutt. Vår värdinna under helgen heter Anette Ekqvist, det är hon som ställer sin ateljé till förfogande och också bjuder oss på välsmakande soppa till lunch.

 

Ön

Runmarö ligger i Stockholms skärgård. Båten avgår från Stavsnäs vinterhamn och kursens tider är anpassade efter avgångarna så att du lätt kan pendla under helgen. Om du bor för långt bort för att pendla så finns det möjlighet till övernattning. Det behöver jag i så fall veta direkt när du anmäler dig.

Tid: Lördag-söndag 19-20 augusti 2017
Plats: Runmarö, Fridhem Uppeby 447
Pris: 1 950 kr, varav 500 kronor i anmälningsavgift. I priset även ingår även allt förbrukningsmaterial samt lunch de båda dagarna.
Betalning: När du har anmält dig får du inbetalningsuppgifter av mig. Din plats är garanterad först sedan du har betalat in din anmälningsavgift. Anmäl dig via länken nedan.

Boende: Ett begränsat antal sängplatser kan ordnas om du behöver övernatta – vill du veta mer – kontakta Anette Ekqvist.

Material: Du behöver ha med dig egna penslar och gärna en liten sax. Allt övrigt material finns på plats.
Har du frågor? Mejla mig!
Anmälan:

Ja, jag vill gå kursen på Runmarö!

(Obs! Endast två platser kvar idag den 12 juni)
 

Nu finns 1 plats ledig pga ett återbud!
Klicka här om du vill vara med!

bottom of page