top of page

Sommarkurs på Runmarö

Varje sommar, utom när en viss pandemi sätter käppar i hjulet, håller jag kurs på ljuvliga Runmarö i Stockholms skärgård. Så längtar du efter att släppa lös din slumrande kreativitet – då är den här kursen för dig. Information om eventuell kurs under 2021 kommer senare.

 

Här träffas vi i en härlig ateljé på Runmarö och kliver in i skaparbubblan. Inga förkunskaper krävs! Övningarna, eller bilderna, som vi ska jobba med är inriktade på skapande utan prestation – det är processen som är det viktiga – och roliga! Du kommer att upptäcka att du kan göra fantastiska bilder även om du tror att du inte kan dra ett streck.
 

Ateljén

Ateljén vi ska hålla till i är en underbar, alldeles nyrenoverad lokal som ligger i en före detta lagård på gården Fridhem. Där strosar också får i hagarna, höns sprätter omkring på gården, och hunden Akira gör sina glädjeskutt. Vår värdinna under helgen heter Anette Ekqvist, det är hon som ställer sin ateljé till förfogande och också bjuder oss på välsmakande soppa till lunch. Obs! Säg till vid anmälan om du har några födoämnesallergier.

Guld! En av övningarna vi gjorde förra sommaren.

Ön

Runmarö ligger i Stockholms skärgård. Båten avgår från Stavsnäs vinterhamn och kursens tider är anpassade efter avgångarna så att du lätt kan pendla under helgen. Om du bor för långt bort för att pendla så finns det möjlighet till övernattning på ett gulligt litet vandrarhem i närheten. Priset per natt ligger på ca 200 kronor (med reservation för eventuell ändring). Vill du sova över – meddela det i samband med anmälan.  

Tid:  Under augusti vanligtvis
Plats: Runmarö, Fridhem Uppeby 447. På den här fb-
sidan ”Kom till Fridhem på Runmarö” får du veta mer om gården vi håller till på.
Pris: 2 300 kr, varav 500 kronor i anmälningsavgift. I priset ingår även allt förbrukningsmaterial, vegetarisk sopplunch och fika de båda dagarna, samt transport till och från båten.
Betalning: När du har anmält dig får du inbetalningsuppgifter av mig. Din plats är garanterad först sedan du har betalat in din anmälningsavgift. Anmäl dig via länken nedan.

Boende: Vandrarhemmet ligger ett par kilometer från ateljén. Du blir skjutsad dit med din packning till och från båten. Kostnaden är cirka 200 kronor per natt. Obs! Antalet sovplatser är begränsat, så tyvärr får inte alla deltagare plats där. Var alltså ute i tid med din anmälan om du vill sova över.

Material: Du behöver ha med dig egna penslar, en liten sax samt gärna ett par-tre magasin (typ inredning, rese, mode). Allt övrigt material finns på plats.
Har du frågor? Mejla mig!


Anmälan:

Ja, jag vill gå kursen på Runmarö!

Ta del av tips, tankar, inspiration och kurser!

bottom of page