top of page

sommar, sol och SMÅDJUR


Den här sommaren har jag verkligen levt i en kappsäck. Under maj, juni och juli har jag bara varit hemma enstaka dagar för att tvätta och packa om, i stort sett. Däremellan har jag flängt mellan Östergötland, Kalmar, Öland, Frankrike och Gotland. Det har varit helt underbart, men också lite splittrat förstås, det är ju skönt att landa ordentligt någongång också. Nu är jag i alla fall hemma några veckor och deltar i två olika utställningar, dels på Hamnmagasinet i Mellanfjärden, dels på Röda Huset i Juni under Njurunda konstrunda, så har du vägarna förbi – välkommen! Jag kommer att finnas på plats i Röda Huset under 13-14 augusti tillsammans med en massa andra konstnärer, konsthantverkare, dansare, yogisar och annat skoj.


Det jobbigaste med att flänga runt är allt släpande på en massa material. Men kan man begränsa sig till ett litet format så blir det åtminstone lite lättare. Småbilderna med smådjur här ovan är ett exempel, så det blir en hel del sånt under sommarens utställningar. Under hösten kommer jag att jobba heltid på mitt ”vanliga” jobb, så jag har inte lagt upp några öppna heldagskurser. Företag som är intresserade av en rolig gruppaktivitet kan dock kika in här.


Ha en fortsatt trevlig sommar!
Comentários


senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page