top of page

Platser KVAR på kurs


Självporträttskursen i början på augusti var så rolig! Jag har inte gett den kursen på flera år, men nu fick jag blodad tand. Det är ju hur kul som helt att jobba med bilden av sig själv. Och så fantastiska bilder som deltagarna gjorde, titta in här i kursgalleriet så får du se (bilderna längts upp i galleriet). Kanske du känner igen någon du känner? :D Här ovan ser ni mitt självporträtt, en riktig matrona blev jag minsann.


Jag tänkte inte bli så långrandig den här gången, egentligen vill jag bara passa på att säga att det finns platser kvar på kursen den 21 augusti (2021). Då blir det collageteknik med guldkant. Jag lovar att det kommer att bli en intensiv och rolig dag där du får lära dig ett helt nytt sätt att göra collage på (om du inte redan gått kurs hos mig förstås ;).


Vi kommer att att leta former, färger och mönster i tidningar, som vi sedan river ut och ”målar” med. Därefter binder vi ihop bilden med akrylfärg och skapar en miljö, för att sedan lägga till ett motiv, klottra och avsluta det hela med en skön ”guldkant”. Låter det svårt? Ingen fara, jag guidar dig steg för steg. Och du, det finns inga misstag. Allting du gör kan vändas till något bra.


Vi håller på från kl 10 till cirka 16.30. Pris 1 260 kr inkl material och fika. Inga förkunskaper behövs. Hoppas vi ses!

Comments


senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page