top of page

Påbörja din KONSTRESA


Ibland glömmer jag bort att berätta om art journaling och varför det är en så skön sysselsättning. Antagligen för att jag har sagt det så många gånger i flera olika sammanhang, så det känns som att ”alla” redan vet. Så är det förstås inte. Så om du behöver en boost för att komma igång, och kanske vill förstå grejen med art journaling lite bättre, så hittade jag precis nu en underbar liten video på youtube som förklarar det hela. Det är art journaling-konstnären ”The Unexpected Gipsy” som berättar om hur hon använder metoden samt visar sin art journaling-process. Jag kan bara säga att allt hon säger skriver jag under på. Så ett hett tips från mig är – titta på filmen (ca 20 minuter lång) och känn hur inspirationen börja bubbla i blodet :D


(Bilden ovan är från en av mina små mini-art-journals)

Comments


senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page