top of page

nu är det DAGSVisserligen är det lite kort om tid, men den 17 och 18 februari håller jag kurs om du är sugen på att lära dig lite tips och trix och få en kreativ boost. Vi kommer att hålla till i Gamla Svartvik (Njurunda) i min ateljé. Vi utforskar blandteknik, eller mixed media, som det också kallas, och du behöver inte ha några förkunskaper. Jag guidar dig steg för steg. Vi kommer att klippa och klistra, kladda och klottra efter bästa förmåga och utan prestation.


Du kan välja att gå lördag eller söndag och den här helgen är det ”special price for you” som gäller, det tack vara en ivrig deltagare som roddat och förhandlat :D. Det innebär att investeringen för dagen är 1000 kr inklusive allt material (ordinarie pris är 1 250 kr).

Vi börjar klockan 10.00 och avslutar omkring kl 17.00. Hör av dig till mig på victoria@gloriavictoria.se om du har frågor eller vill anmäla dig. Trycket var stort så jag lade in en kurs även på söndagen så nu finns det platser kvar.


PS. ”Hoppa groda”, målningen ovanför, är gjord i akryl. Här nedan ser du exempel på vad vi kan hitta på med den här roliga blandtekniken.Comentarios


senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page