top of page

midsommar och DEMONER


Idag är det midsommar och mina ljuvliga dagar i Frankrike närmar sig sitt slut. Faktum är att porträttet ovan gjorde jag i morse, som en sista skiss innan jag måste packa ihop min ateljé här på Hotel Chevillon i Grez sur Loing. Och precis så känner jag mig, vemodig med lite separationsångest. Hela juni har jag nämligen tillbringat här, för att jobba med ett projekt i form av texter och illustrationer. Det har varit så härligt, och jag har kommit igång riktigt bra med mitt lilla djävulsprojekt. Och det säger jag inte för att projektet är jobbigt, utan för att berättelsen jag jobbar med faktiskt kretsar kring en liten djävul, eller demon, rättare sagt. Peter Pulco heter han och du kommer nog att få höra med om honom här på bloggen framöver.


Tills dess, ha en underbar midsommar, och har du fortfarande tid och lust över i sommar så finns det fortfarande platser kvar på Gotlandskursen i slutet av sommaren. Då har vi en hel vecka med bildskapande, badande, promenader, goda samtal och mat och dryck. Här kan du läsa mer om det.


Glad midsommar!

Foto: Kerstin Stickler
Comments


senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page