top of page

LJUSET i november


ste du mitt förra inlägg om tecken? Då kanske du också såg att jag skulle ha kurser i november och att du kunde föranmäla dig? Några har gjort så, men det finns fortfarande platser kvar! Kursen den 21 november kommer att bli en spännande dag, då ska vi nämligen jobba lite mer med tecken och symboler i våra bilder. Vi kommer att arbeta med motiv som vi dras till mer intuitivt, på känsla, och sedan, i mån av tid, se om vi kan läsa ut något av de symboler som medvetet och omedvetet tagit form i våra bilder. Vi kommer också att arbeta med ”osynlig” text, som sedan får utgöra grunden för vår bild. Vad det innebär får du veta mer om på kursen ;)

Plats: Gamla Svartvik (Sundsvall), min ateljé

Tid: 21 november, kl 10-17

Pris: 1 260 kr, varav 500 kr i anmälningsavgift. Material och fika ingår

Ta med egen lunchlåda samt inneskor.

Inbetalningsuppgifter kommer i samband med din anmälan.


Helgen därpå blir det en annan spännande kurs på Kulturbanken i Ånge. Då kan du välja att ägna dig åt att antingen att skapa i lera eller den mixed media-teknik som jag lär ut. Eller så gör du båda delarna – den ena dagen lera och den andra mixed media. Den här kursen håller jag tillsammans med keramiker Åsa Hellhoff. Längtar du efter att verkligen grotta ned dig i skapandet en helg och hitta in i ditt eget lustfyllda skapande, häng med! Att gräva ned händerna i lera och låta formerna födas mellan dina fingrar är både roligt och rogivande. Liksom förstås att låta de egna inre bilderna och känslorna växa fram på papperet.

Plats: Kulturbanken 2.0 Ånge

Tid: 27-28 november kl 10-17

Pris: 1 dag 1260 kr

2 dagar valfria kurser 2250 kr

500 kr i anmälningsavgift.

Material och bränningar ingår i priset, samt fika.

Medlemmar i Kulturbanken 2.0 får 10 procent rabatt på alla kurser. Medlemskap går att lösa på plats för 100 kronor. Ta med egen lunchlåda.

Anmäl dig till victoria.engholm@gmail.com. Ange vilken/vilka dagar du vill gå samt om du vill gå lera eller mixed media, eller båda delarna (en teknik per dag).

Inbetalningsuppgifter kommer i samband med din anmälan.

Comentarios


senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page