top of page

KURS i november 2020Det var ett bra tag sedan jag hade en kurs där jag lärde ut hur man gör dessa fabeldjur, så nu är det hög tid att köra igen! Du behöver inte ha några som helst förkunskaper, jag kommer att visa dig exakt hur du ska göra, steg för steg. Det enda du behöver är kläder som tål lite färgskvättar och en längtan att skapa och lust att ha kul. Coronarestriktioner gäller förstås: stanna hemma om du är sjuk, håll avstånd, tvätta händerna och sådant. Plasthandskar och handsprit finns på plats.


Lördagen den 21 november kl 10.00 är du välkommen på kurs i min ateljé i fina kulturområdet Svartvik i Sundsvall. Behöver du sova över finns ett trevligt pensionat tvärs över gatan. På söndagen blir det nämligen också kurs, men de två dagarna är fristående från varandra. På söndagen kommer jag att lära ut en ny övning – Art Journal Poetry, den kan du läsa mer om här.


Datum: 21 och 22 november, kl 10.00-17.00

Ta med egen lunch, litet kök finns för att värma mat. Pris: 1 200 kr för en dag. Två dagar: 2 000 kr.

I priset ingår material, fika och moms (om du är privatperson, för företag tillkommer 25% moms)


Har du frågor eller vill anmäla dig direkt, mejla mig på victoria.engholm@gmail.com Anmälningsavgiften är 500 kr, resten av summan betalar du senast dagen innan kursen.


VÄLKOMMEN!


Här ser du ett axplock av alla de fabeldjur som tidigare deltagare gjort!Comments


senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page