top of page

Klara FÄRDIGA gå!


Jamen nu kör vi väl igång igen! Efter den här törnrosasömnen behöver vi ruska av oss rosten lite så jag börjar med en prova-på-kurs i Haverö strömmar, några mil utanför Ånge. Det är en litet äventyr jag ger i samarbete med yogalärare (och keramiker) Åsa Hellhoff från Kulturbanken 2.0. Vi börjar dagen med skön yoga och sedan kastar vi oss över det prestigelösa skapandet. Enkla mixedmediacollage à la bilden ovan tänkte jag skulle kunna olja maskineriet. Den sköna dagen går av stapeln den 3 juli, och här kan du läsa mer om tid, plats, kostnad och sådant.


I oktober är det dags att dra söderut. Äntligen! Då håller jag en fyradagarskurs i den underbara lilla byn Peyriac-de-Mer i södra Frankrike. Den skulle egentligen ha gått av stapeln redan förra våren, men då satte coronapandemin käppar hjulet. Nu gör vi ett försök igen. Härliga dagar med god mat och dryck, skratt och en fantastisk miljö utlovas. Det är fjärde gången jag håller kurs på samma lilla fina pensionat, Le Flamant Rouge och under dessa dagar kommer vi att hinna göra en hel del roliga mixed media-övningar, och förstås, utflykter. Kursen hålls på svenska. Här kan du läsa mer om kursen i Frankrike.


För övrigt så kommer en hel del att hända i Svartvik (Sundsvall) i sommar där jag har min ateljé. Så har du vägarna förbi – välkommen in. Den 19 juni satsar jag på att ha vernissage i vårt galleri Garaget. Är du sugen på att se vad vi har för oss där, håll koll på vår FB-sida SV-ART Konst i Svartvik. Där lägger vi snart upp information om sommarens vernissager och prova-på-workshops.


Har du frågor – mejla mig på victoria.engholm@gmail.com

Här nedan får du en liten inspirationsfilm! :)

Comments


senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page